søndag 3. februar 2013

Øyvandring

Hei på deg og velkommen til den nye bloggen min! Det vil si det viser seg at jeg allerede hadde denne bloggen fra før og det ser dere fra innleggene under. Men nå skal det bli mere fart på bloggingen min og det gleder jeg meg til!
I går var det en fantastisk dag her på Sørlandet. Derfor måtte jeg bare ta meg en tur rundt på øya sammen med kameraet!! Her kommer en del bilder fra turen:Fikk litt fornemmelse av sommer da jeg tok dette bildet! Men som dere ser ligger det litt is på sjøen så vi må nok vente en liten stund ennå før vi tar en dukkert.

Men sitte i sola på brygga og slikke litt sol det er heller ikke å forakte. Synes jeg er heldig som bor på denne fantastiske øya!!

Elsker de rustikke og gamle låvene som det er noen igjen av på øya. Bærer stort preg av tidens tann!!

Et søtt lite vindu med blondegardiner. Her ser dere hvordan det søte og romantiske møter det røffe og rustikke! Elsker den kombinasjonen!!

Det er utrolig hvordan naturen lager sine egne kunstverk!

Avslutter med en nydelig utsikt av der himmelen møter havet. Ikke så ofte det er så stille på havet. Må bare nytes i fulle drag.
Håper dere har fått litt hyggelige opplevelser med disse bildene. Ha en fortsatt fin dag!

3 kommentarer:

 1. Å FOR NOEN VAKKRE BILDER
  LEGGER MEG TIL Å FØLLER DEG
  HÅPER DU TITTER INN TIL MEG OGSÅ
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Hei skjønne deg:)
  Tusen takk for så fine kommentarer hos meg,setter så pris på det:))nå forstår eg litt for eg var inne på ein annen blogg som du hadde før sist?no har eg lagt meg til som følger og skal gå lagt deg i bloggrullen min;)
  Så nydelige bilder fra Sørlandets idyll,er fint heile året der og vi er der nede litt for lite,mannen min er fra Lyngdal så er alltid koselig å komme sørover,vi bruker ca4,5 time ned så blir jo litt for langt for kun ein helgetur så prøver å ta ei langhelg når vi reiser ned:)
  Gleder meg sån til våren og sommeren når eg ser brygga og sjøen,er jo vakkert no og men noko spesielt med den årstida:)

  Ønsker deg ein fine kveld:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar Lillian! Ja Lyngdal er et flott sted men skjønner jo at dere ikke kan ta turen så ofte! Ja nå ser vi bare fram til våren. Godt å ha noe å se fram til!
   Ønsker deg en fin kveld!
   Klem Reidunn

   Slett